Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Tons of Rock

 

3058044-amorphisTons of Rock on Norjan Haldenissa vuosittain järjestettävä raskaan rock-musiikin festivaali, joka profiloituu nimensä mukaisesti raskaamman musiikin eli käytännössä heavy metallin ja sen eri alalajien tapahtumaksi. Tons of Rock on kaksipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään perinteisesti kesäkuun puolenvälin jälkeen.

 

Vuoden 2015 esiintyjälistat ovat jo saatavilla ja luvassa on niin raskaan metallin legendaarisia nimiä, kuten mm. Twisted Sister, Anthrax, Slayer, Black Debbath, Soilwork, Mayhem ja W.A.S.P, kuin myös hieman valtavirrasta poikkeavia nimiä, joista voisi mainita esim. Backstreet Girlsin. Tänä vuonna tapahtuman päivämääränä on 18. – 20.6. ja liput ovat parasta aikaa myynnissä. Tons of Rockilla on luonnollisesti myös omat www-sivut, jotka löytyvät osoitteesta tonsofrock.no. Sivuilta löytyy kaikki olennainen tieto Tons of Rock -tapahtumasta, kuten esim. tarkat kellonajat ja paikan osoitteet. Myös liput voi tilata suoraan tapahtuman nettisivujen kautta.

 

Norja on tuttu paikka monelle suomalaisellekin raskaan musiikin ystävälle, sillä siellä järjestetään lukuisia metallimusiikin tapahtumia, aivan kuin Suomessakin. Tänäkin vuonna varmasti monet suomalaiset, ruotsalaiset, tanskalaiset ja muutkin raskaan musiikin ystävät suunnistavat kohti Norjan Haldenia. Suomalaisten osalta ”ongelmana” saattaa olla vain päällekkäisyys monien hyvin kotimaisten festareiden kanssa. Onneksi kyseessä on kuitenkin niin sanottu positiivinen ongelma.